Retourbeleid

Accepteren we restituties?

Alle producten worden speciaal voor u besteld en gemaakt, wij betalen persoonlijk voor alle te vervaardigen producten zodra de bestelling is geplaatst. Mocht het canvas toch niet voldoen aan de verwachte kwaliteit of om een andere reden neem dan binnen 14 dagen contact op via canvas@tropicalglacier.nl en stuur een foto van het canvas mee. Dan regelen wij uiteraard een restitutie. De kosten voor de retour verzending van het canvas dient u zelf te betalen.

Bij de Custom Made canvassen gaat het om maatwerk daarom wordt het herroepingsrecht hier uitgesloten en kan er dus geen restitutie worden aangeboden.


Geen goederen ontvangen of beschadigd?

Als u beschadigde goederen van onze leverancier heeft ontvangen, of deze na 30 dagen helemaal niet heeft ontvangen, regel ik kosteloos een vervangend artikel voor u. Als de producten beschadigd zijn, stuur ons dan foto’s van de schade. Dit is een instructie van onze leverancier en als er compensatie moet worden geclaimd bij onze leverancier, wordt er alleen gerestitueerd als de leverancier aangeeft dat het een productiefout is. In dit geval bied ik een volledige terugbetaling aan.