Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan hier een bericht achter via het contactformulier.

Lees hier in deze handleiding hoe je je kunstwerk ophangt.

Normaliter duurt het ongeveer 1,5 week voordat een bestelling aankomt. Mocht dit langer dan 3 week duren neem dan contact met ons op.

Al mijn kunstwerken van de Tropical Glacier Instagram zijn beschikbaar om te kopen op canvas. Mocht je een specifiek kunstwerk willen aanschaffen, stuur mij dan een berichtje!

We lossen je klachten graag op, dit lukt het snelst als je contact opneemt via canvas@tropicalglacier.nl. Wij zullen er naar streven binnen 24 uur te reageren.

Ben je nog steeds niet tevreden Dan kun je natuurlijk je klacht nog nog altijd voorleggen aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR Platform.

Wij bieden ook de mogelijkheid om het canvas te leveren in een houten baklijst. Dit kan in de kleuren zwart, wit of hout.

Helaas kun je dit nog niet bestellen in de webshop, laat het ons per mail weten als je dit wil toevoegen aan je canvas. Mail ons op: canvas@tropicalglacier.nl.

Momenteel kun je alleen canvas bestellen in de webshop. Wij zijn momenteel bezig om ook plexiglas en dibond toe te voegen.

Mocht je een verzoek hebben om je favoriete kunstwerk op een van deze materialen te laten drukken is dat uiteraard mogelijk. De prijzen hiervan liggen hoger dan de reguliere canvassen. Laat het weten per mail: canvas@tropicalglacier.nl.