Uniek kunstwerk aan je muur

Je wilt een kunstwerk dat écht nergens anders ter wereld te vinden is, maar het moet ook nog eens betaalbaar zijn? Goed nieuws: dan heb ik de perfecte oplossing voor jou!

Jij levert mij een foto aan, ik giet er een grafisch sausje over en voilà: je eigen unieke kunstwerk is geboren. Ik beloof dat ik er slechts 1 van druk en jij dus écht de enige in de heeele wereld bent die dit kunstwerk in huis heeft hangen.

Vanaf €249,-

custommade-tropicalglacier-impression

Hoe werkt het?

Stap 1.

Vertel mij wat je het aller-aller-liefste aan jouw muur wilt hebben hangen door onderstaande vragenlijst in te vullen. Dan kijk ik of ik dat voor je kan creëren!

Stap 2.

Na 1 week lever ik jou het eerste concept van het kunstwerk. Ik ben benieuwd naar jouw reactie en je feedback. Ik plan een telefoongesprek of videocall met je in om dit te bespreken.

Stap 3.

Na 2 weken ontvang je het definitieve kunstwerk. Hopelijk ben je er net zo blij mee als ik. Uiteraard check ik telefonisch (of via een videocall) weer even of het kunstwerk naar wens is.

Stap 4.

In de 3e week plaats ik de order en laat ik het canvas voor je drukken. Bereid je huis alvast maar voor, want over een weekje hangt jouw eigen unieke kunstwerk aan je muur te shinen.

Enthousiast? Wil jij ook zo’n uniek kunstwerk aan je muur?

Vul dan alle vragen in, zodat ik kan bepalen of ik jouw droom kan verwezenlijken. Na ontvangst van al je antwoorden, stuur ik je de factuur. Na je betaling ga ik aan de slag!

Send us mail

0 + 7 = ?